Tjalala.

Du trodde att jag sov, men jag hörde varje ord du viskade i min nacke.
Känslokrångel hör till när sommaren kommit och solen skiner, aight?

Midsommar-känslokaos. Bra skit!

Det handlar om att samla sina tankar och våga inse vad som faktiskt blir bäst i längden innan det är försent, även om det är så jävla läskigt.



Gissa inte ens, ni har ändå bara fel.

Chamir



Gissa vem som har flyttat till märsta igen? Min lilla tjockis Chamir har fått ett nytt hem hos Malin och hennes mamma, önskar er all lycka och att han kommer ge er lika mycket som han gav mig när jag var liten. Äntligen får han det riktigt bra!

Helknas

Someday you'll be back
(Oh yes you will)
Wanting more of what we had

Aint gona give u none


Over and out för den här gången, steg ett mot ett lättare liv börjar, ett svårt samtal att ta väntar.

Det som gjort mig beslutsam om att rycka upp sig var en människas ord till mig häromdagen;

- Emilia, är det här ett mönster? Det är dags att rycka upp sig nu. På riktigt.

Hatar att erkänna hur rätt du har, du dom inte borde veta ett knyst.
Borde varit min egna pappa som sa det. Men nu är det inte han.
 Nu är det någon helt annan, någon jag knappt känner men
som ändå läser mig så väl och blir så jävla besviken, jag förstår ingenting.

Det känns knas...

!#"%¤"#%!

Alkohol resulterade i ett gips, jag kan lova att det kommer ta evigheter innan jag ens vågar se åt alkohol igen...

Min chef är så arg och besviken att jag blir mörkrädd, hur kunde jag vara så jävla dum? Jag hade världens chanser som jag med största sannolikhet har sumpat nu. Men jag vet inte, jag har ingen aning... Jag är dock inte förvånad för fem öre om det slutar så.

Gaah vad jobbigt det här är, fan vad DUM jag är. Så jävla korkad.

Jag tror att det är dumt att ens försöka ta in dig i mitt liv igen och få tillbaka dig efter det här, jag trodde jag skulle våga försöka igen, men när det här gjorde mig så jävla arg och rädd... Jag kommer aldrig kunna leva brevid någon och veta att det här gnager i huvudet. Vet inte ens vad jag ska säga till dig.

Jag går och gräver ner mig och mitt korkade jag i sängen igen nu. Jävla,jävla,jävla skit.

Back on track?

Satt nyss och klickade runt och snubblade över en annonssida med flertalet utlandsjobb och kände hur det ryckte i fingrarna, jag vill nu nu nu!

Men, måste börja i rätt ände och börja träna igen. Utan kondition kan man inte tro att man kan orka rida ordentligt, och är man inte tränad själv kan man VERKLIGEN inte förvänta sig något vettigt. När jag slutade rida efter nonstop i många år så insåg jag hur mycket ridningen hade gett mig när jag kände hur kondition och muskler började försvinna. Trist, men vafan det är bara att rycka tag i det och gå till gymmet! Haha, lätt att säga svårt att göra. Iallafall för mig, men ska försöka hitta motivationen. Gymma, plugga och jobb är det som kommer fylla min höst känns det som, men det kommer bara att bli roligt. Jag får se hur min plan blir med heltidsjobb och plugg, vet inte riktigt just nu hur jag ska lägga upp det men det ska nog bli bra tillslut.

Det tråkiga är att jag är rädd för att jag ska ha glömt bort massor av ridningen, visserligen så vet jag att allt sitter i ryggmärgen och går per automatik, men rädslan är där ändå.

Det kryper i mina ben, jag vill upp på hästryggen igen!



Jag och Jeanettes häst Dan Deé


Blame yourself!!!

Skitdag idag... Suck! Inget mer jag vill skriva ner om det här. Gick ut över jobbet också, starkt gjort Emilia! Jävla skit... Nu får jag fanimej rycka upp mig och kompensera det här resten av veckan.

Tack Jessica för att du var som du alltid är och gjorde min dag lite mer värd igen. Fuck alla ni som inte kan få dela denna underbara vän med mig, hon är unik! =)

Och du, jag är fan inte dum. Det är lättare att bara fråga rakt ut om man undrar något, gå inte och smussla genom att tjuvkika på saker för att hitta information, det är då missförstånden trollas fram.


Enligt Facebook har barnprogrammet Vilse i pannkakan påverkat mitt liv:




" Ja du har aldrig helt hittat rätt i livet. Du söker och söker men hittar aldrig hem. Bakom varje hörn lurar storpotäten som leder till att du inte litar på någon. "

Haha, ska jag skratta eller gråta?



RSS 2.0